Sunday, January 27, 2008

Velkommen!

   Hei alle sammen!, det er en gledens dag for meg. I dag har jeg endelig opprettet en blogg.  Lenge har jeg ventet på muligheten til å kunne utrykke nye synspunkter i den norske samfunnsdebatten, som desverre har en kronisk mangel på nyanser og informasjon.  Grunnen til at bloggen er blitt så forsinket er at jeg hadde lyst til å ha en  mer solid faglig bakgrunn før jeg kunne uttale meg, slik at innleggene blir informative og debattskapende.  Jeg forventer at dere lesere aktivt kommenterer innleggene. Skal prøve å oppdatere bloggen minst en gang i uken slik at dere kan bli "in the loop".

Jeg vil gjerne takke alle de som så energisk prøvde å få denne bloggen i gang.

Mvh

Mauricio Nicolas Flores Villarroel.

3 comments:

Anonymous said...

marico! chupa verga. viva el socialismo vivo fidel! ah q feo eres. jajajajajajaja chupa la pinga de bush!

Anonymous said...

Endelig har den vakre dagen kommet. Denne skal rss-feedes.

Axel Fougner said...

Min fascistiske venn, gratulerer med bloggen! Ut av det jeg har sett hittil kan jeg ikke si noe annet enn at den er veldig interessant og en verdig konkurrent til min egen ;) Jeg håper du ikke har noe imot å legge til en link til min for old times sake.

Til slutt vil jeg bare advare deg mot en måneds krisen. Det er da den spennende "se på meg jeg har fått blogg" perioden avtar og du innser at du egentlig bare har 10 lesere og at bloggen må oppdateres ofte for at ikke disse skal falle fra, og du innser at det er noe du ikke nødvendigvis gidder/har tid til. Jeg er desverre midt inni den krisen nå, men du har inspirert meg til å komme meg videre, Morris ;) takk, og lykke til!